Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рябець відкриває курси демократичних виборів

Вівторок, 6 липня 2004, 18:38
Екс-голова Центральної виборчої комісії Михайло Рябець очолив всеукраїнську громадську організацію "Фонд сприяння демократичним виборам".

Свідоцтво про реєстрацію Фонду Міністерством юстиції Рябцю вручив міністр Олександр Лавринович, повідомляє прес-служба Мін'юсту.

У ході вручення Рябець повідомив, що місцеві осередки Фонду зареєстровані у переважній більшості регіонів. Протягом місяця осередки будуть створені у всіх без винятку регіонах України.

Лавринович зазначив, що Мін'юст відзначає тенденцію до розвитку в державі інститутів громадянського суспільства, які притаманні розвинутим державам.

"Реєстрація Фонду є черговим підтвердженням розвитку в державі інститутів представницької демократії, а також зростанням правової культури суб‘єктів та учасників виборчого процесу." – наголосив Лавринович.

Щороку Мін‘юст реєструє близько 300 громадських формувань та їх символіки, бере до відома зміни і доповнення до статутних документів понад 300 об’єднань громадян, повідомляє прес-служба.

На 1 липня 2004 року Мін’юстом зареєстровано 97 політичних партій, 1873 всеукраїнських та міжнародних громадських організацій (з них: із всеукраїнським статусом - 1455, міжнародним – 418), 678 благодійних організацій (з них: із всеукраїнським статусом - 234, з міжнародним – 444), 104 професійні спілки та їх об’єднань, 16 творчих спілок, а також легалізовано шляхом повідомлення 96 громадських організацій.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування