Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка підтримають християни, Януковича - берегині та работодавці

Середа, 7 липня 2004, 16:12
Громадська організація "Всеукраїнська спілка "Берегиня України" підтримала кандидатуру Віктора Януковича на виборах президента України.

Голова цієї організації, народний депутат України (фракція ВР "Регіони України") Людмила Кириченко сьогодні на конференції "Вибори президента України –очами жінок" зазначила, що Янукович має продовжувати ті позитивні зрушення в економіці та в соціальному розвитку України, які намітилися під час перебування його на посаді прем'єр-міністра, повідомляє УНІАН.

На конференції цієї громадської організації народний депутат України Володимир Рибак (фракція Регіони України) зазначив, що на сьогодні в парламенті України ситуація не проста, але, навіть при тому розкладі політичних сил, ВР позитивно оцінила роботу уряду.

Він зазначив, що в парламенті багато зібралось кандидатів на посаду президента України і вони використовували і використовуватимуть парламентську трибуну для агітації проти нинішнього прем'єр-міністра.

Януковича також вирішили підтримувати організації роботодавців Харківської області. Таке рішення прийняте на засіданні ради об'єднання, повідомили у прес-службі обласного об'єднання організацій роботодавців, передає Інтерфакс-Укрїна.

Керуючись прийнятим рішенням, рада вирішила розгорнути роз'яснювальну роботу в трудових колективах, а також створити обласний штаб, що буде координувати дії роботодавців у рамках передвиборної кампанії.

Штаб очолив голова обласного об'єднання роботодавців Леонід Рубаненко. До обласного об'єднання входять всі основні галузеві організації роботодавців регіону. В цілому на підприємствах, що входять в об'єднання, зайняті близько 100 тис. чоловік.

В свою чергу з'їзд партії Християнсько-демократичний союз має намір розглянути питання про підтримку кандидата в президенти Віктора Ющенка. Цей пункт буде головним на порядку денному 7-го позачергового з'їзду ХДС 10 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: