Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОЛОДІЖНЕ КРИЛО ПАРТІЇ ЯНУКОВИЧА ПОДАЛО ПОЗОВ ПРОТИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"

Середа, 7 липня 2004, 20:34
Донецька обласна організація "Союзу молоді регіонів України" звернулася в Господарський суд Києва з позовом про захист честі і достоїнства проти інтернет-видання "Українська правда".

Про це повідомили в донецькому офісі "Союзу молоді регіонів України".

29 червня 2004 року на інтернет-сайті "Каштанова революція" з посиланням на моніторинговий комітет "Студент обирає вільно!" була розміщена інформація про те, що в Донецькому національному університеті набирається група студентів для поїздки в Київ і участі в провокаціях проти прихильників Віктора Ющенка під час його висування кандидатом в президенти України. 30 червня ця інформація була передрукована на интернет-сайті "Українська правда".

Донецька обласна організація "Союзу молоді регіонів України" "звернулася до представників сайтів "Каштанова революція" і "Українська правда" із проханням розмістити спростування "цієї свідомо помилкової інформації і принести свої вибачення на адресу ДОО "СМРУ", тому що жодні подібні дії Донецькою обласною організацією ВМОО "Союз молоді регіонів України" не проводилися".

Однак, представники "Каштанової революції" відмовилися вести переговори, а співробітники "Української правди" розмістили спростування, "яке нас не задовольнило".

"Тому керівництвом ДОО "СМРУ" було ухвалено рішення про звертання в господарський суд Києва з позовом про захист честі і достоїнства нашої організації", - заявляє Донецька обласна організація Союзу молоді регіонів України.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Молодіжне крило партії Януковича спростовує участь у провокаціях проти Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування