Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Артеку" відкриють "найсучаснішу школу" ... імені Кучми

Четвер, 8 липня 2004, 13:45
З початку нового навчального року в Криму відкриється найсучасніша школа, що буде носити ім'я президента України Леоніда Кучми.

Саме з ініціативи глави держави було побудовано цю школу, а також почато реконструкцію міжнародного дитячого центра "Артек", повідомляє прес-служба кримської Ради міністрів.

Глава уряду автономії Сергій Куныцин, який побував на будівництві, назвав новий навчальний заклад "центром майбутнього", до рівня якого мають прагнути усі регіони.

Учитися в новій школі будуть діти, що приїхали на відпочинок до "Артеку". Кожний з 52-ух класів оснащений найсучаснішим устаткуванням. У навчальних кімнатах установлюються більш 500 комп'ютерів, а інтерактивні класні дошки сполучать традиційні функції з мультимедійним дисплеєм.

Реконструювавши каркас незакінченого будівництва, школу, з доручення президента, побудувала за рахунок свого прибутку Придніпровська залізниця. Кошторис будівництва склав порядку 60 млн. грн.

Як повідомив генеральний директор "Артеку" Віктор Цокол, реконструкцією охоплена третина всього комплексу дитячого центра. Уже прийняв хлопців оновлений табір "Бурштиновий". Готуються до завершення корпуси інших таборів. До початку серпня завершиться капітальний ремонт відкритого спортивного комплексу дитячої республіки, який після реконструкції стане самим великим сучасним стадіоном південного берега Криму.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування