Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗІНЧЕНКО: ЯНУКОВИЧ КОРИСТУЄТЬСЯ СЕКОНД-ХЕНДОМ

Вівторок, 3 серпня 2004, 14:22
Віктор Ющенко погодиться на підписання договору про чесні вибори із Віктором Януковичем лише у разі припинення використання ним адмінресурсу.

"Лише припинення порушень закону про вибори з боку Януковича може бути підставою для переговорів про чесні вибори з Ющенком", - сказав керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко.

"Особисто прем'єр-міністр несе відповідальність за порушення! Не дарма він відмовчувався стосовно подій у Мукачевому. Це його міністри і глави адміністрацій тиснуть на виборців, це він майорить на телеекранах", - додав Зінченко.

"Ми наполягаємо на проведенні теледебатів Ющенко-Янукович. Основна їх умова – прямий ефір і незалежні ведучі", - сказав Зінченко.

Як відомо, раніше провести прямі дебати закликав керівник штабу Януковича Сергій Тігіпко.

Під час прес-конференції у вівторок Зінченко охарактеризував кампанію Януковича: "Тотальний адмінресурс плюс суміш радянського агітпропу та використаного секонд-хенду закордонних політтехнологів".

Зінченко також запевнив, що "фальсифікація виборів не пройде".

"Підписана угода з Морозом [про спільний контроль за виборами]. І Кінах, і Симоненко, і Омельченко – хто може, теж долучаться до цієї угоди", - сказав Зінченко.

За його словами, крім спостерігачів завадити фальсифікації має "наймасштабніший екзіт-пол у день виборів, у якому опитають понад 50 тисяч громадян".

"Ми змусимо ЦВК у першу ніч оголосити результати виборів. Комісій, з яких тиждень ідуть результати – не буде", - додав Зінченко.

"Ми маємо пояснити виборцю, що їм нічого на дільниці не загрожує, і підписи, поставлені на чиюсь підтримку під тиском, ні до чого не зобов'язують".

Говорячи події в економіці, дії Януковича Зінченко охарактеризував словами "Час расплаты настал".

"Що таке соціальний пакет Януковича? Перед кожними виборами виборцям дають хабар. На регіональному рівні це пиво, цукор, шампанське... У національному вимірі – це власність, приватизовані не за законом підприємства", - додав Зінченко.

За його словами, позитивні досягення економіки "осідають у кишенях представників трьох кланів". Зінченко сказав, що "досягнення економіки Кучми-Януковича є маніпуляцією", якщо це не відчувають прості громадяни.

"Цікавий винахід – літера "Я." Не "я – це хтось", а просто "я", - також розкритикував Зінченко кампанію Януковича.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування