Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Харківщині завезли антиющенківську газету. Яку видає СДПУ(о)?

П'ятниця, 6 серпня 2004, 11:00
Центральний штаб кандидата на пост президента Віктора Ющенка звертається до харків'ян із закликом не вірити "наклепницькій інформації" про Ющенка, яка поширювалась в четвер на Харківщині через листівки.

Про це йдеться у заяві прес-служби Центрального штабу Ющенка, переданій УНІАН.

"У місті Харкові та Харківській області поширюється листівка (без вихідних даних), яка містить брехливу і наклепницьку інформацію про Ющенка та його команду. Листівки роздають молоді люди, переважно студенти вузів, які при спілкуванні зізнаються, що їм "це робити огидно, але за це платять гроші", - йдеться у заяві прес-служби.

У повідомленні прес-служби зазначається, що "із конфіденційних джерел стало відомо, що в координації брудних піар-технологій задіяні чиновники найвищого рівня.

У повідомленні також зазначається, що "саме під їхнім началом здійснюється переправка зі Львова до Харкова наступної партії брудного компромату: стотисячного накладу газети, віддрукованої в друкарні есдеківської "Молодої Галичини", в якій розміщено наклепницьку інформацію про Ющенка, його родину та команду".

Водночас, Центральний штаб інформує, що "має достатньо сили для того, щоб зірвати завезення до Харківської області "чорного" тиражу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: