Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко поставив діагноз Медведчуку

Понеділок, 6 вересня 2004, 11:02
Пiд час своїх відвідин Львова глава виборчої кампанії Ющенка Олександр Зiнченко випромiнював радість. За його словами, одна iз причин такого настрою – той факт, що рейтинг, чи як пiдкреслив Зiнченко, "популярнiсть у народi" Ющенка, невпинно пiднiмається.

"Ми обов'язково виграємо, бо українська влада ще нiколи за 13 рокiв не перемогла на виборах. 1999 рiк – не враховуємо, там не було вибору. Але у протистоянні з опозицією влада ще жодного разу не перемогла", – заявив Зiнченко.

На його думку, цьогорічні вибори будуть біполярними – між Ющенком i Януковичем, для яких Мороз i Симоненко будуть лише "фоном". Одним із доказів цієї біполярності, сказав керівник кампанії лідера "Нашої України", є той факт, що 12 з 26 кандидатів у президенти, під час одного з нещодавніх досліджень громадської думки, отримали нуль відсотка голосів.

"Коли нещодавно мені принесли роздрук результатів соцопитувань по різних регіонах, то я спитав: тут вказується рiст рейтингу Ющенка, але де ж мінуси? Де, в якiй областi його популярнiсть впала? Виявилося, нiде. По всiй Українi соцiологи фiксують зростання кiлькостi симпатикiв Вiктора Андрiйовича", – заявив Зiнченко.

Найбільше спричинився до цього, як каже Зінченко, сам Ющенко, котрий з агітаційними візитами відвідав вже чотирнадцять областей України, проводячи по сiм-вiсiм зустрічей за день.

"Я не перестаю дивуватися його працездатності. Бувало десь на польовому стані о першій ночi вiн завершить свою зустрiч з людьми, а вже о шостiй ранку – на ногах, щоб продовжити поїздку. I ще й заявляє: "Ти знаєш, я тут думав про вчорашню розмову, треба було зробити трохи по-iншому". I це тодi, коли нормальна людина падала б вiд утоми!", – подiлився враженнями Зiнченко.

Саме це, за його словами, змушує владу панiкувати i вдаватися до актiв вiдчаю – шпигувати за Ющенком, замовчувати його дiяльнiсть, манiпулювати громадською свiдомiстю.

Щоб не допустити цього безпосередньо пiд час голосування, Зiнченко пообiцяв, що у день виборiв провiднi українськi соцiологiчнi служби проведуть такий екзит-пол, якого досi українське суспiльство не знало.

Зi слiв Зiнченка, за спецiальною методикою буде опитано 50 тисяч українцiв, причому результати цього опитування центральний штаб отримуватиме мало не в реальному часi.

"Фактично ми знатимемо результати голосування ще задовго до Центвиборчкому – скажiмо, о 12-тiй, 15-тiй, 18 годинi 31 жовтня. I ця iнформацiя надходитиме не загалом по всiй державi, як це було дотепер, а окремо по кожнiй областi", – пiдкреслив Зiнченко.

У Львові Зiнченко ще раз підтвердив, що з есдекiвським минулим покiнчено i назад йому вороття немає. Коли під час зустрічі із виборцями його запитали, чому він вирішив піти з "банди СДПУ(о)", Зiнченко пiд оплески вiдповiв: "А саме тому, що це - банда!".

Згодом вiн ще раз розкритикував Медведчука. "Леонiд Кучма 24 серпня виступає i заявляє про незмiннiсть євроатлантичного курсу України. Але проходить два днi i глава його адмiнiстрацiї видає розпорядження розпочати у ЗМI антизахiдну кампанiю. Хочеш-не-хочеш, задумаєшся: а чи нормально все у цих людей з головою?"

Взагалі, на зустрічі із виборцями Зінченко неодноразово зривав схвальні аплодисменти. Особливо, сподобалася львів'янам його фраза: "А чи знаєте ви, що згідно із законом, людина не може отримати звання сержанта міліції, якщо вона була засуджена. Вона не може бути сержантом, от президентом України – може. Хіба це - не абсурд?"

Після цих слів запосмiхалися навіть правоохоронцi, якi вартували бiля сцени.


Читайте також:

Медведчук організовує нові диверсії проти європейської України

Зінченко: 26 листопада – це дата, яка почала розводити мене і Медведчука


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування