Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко погіршив прогноз Тігіпка про рейтинг Януковича

Середа, 8 вересня 2004, 13:45
Лідер НДП Валерій Пустовойтенко переконаний, що рейтинг Віктора Януковича у жовтні випередить рейтинг його основного конкурента Віктора Ющенка.

"Вирівняються до кінця місяця рейтинги, а потім з наступного місяця піде перевага на користь Януковича", - сказав Пустовойтенко на прес-конференції у Києві.

Як відомо, Пустовойтенко є довіреною особою кандидата у президенти Януковича. Раніше начштабу Януковича Сергій Тігіпко прогнозував, що рейтинги Януковича і Ющенка зрівняються на початку вересня, а наприкінці місяця прем'єр "буде мати значну перевагу" перед лідером "Нашої України".

Однак, у вівторок були оприлюднені результати свіжого соцдослідження, де Ющенко випереджає Януковича на 7%.

***

Пустовойтенко також, відповідаючи на питання журналістів, виключив можливість визнання нинішніх виборів президента недійсними.

Він відзначив, що після президентських виборів буде сформований новий склад більшості, який буде більш розширеним і ефективним. На його думку, також зміниться частина Кабінету міністрів.

Пустовойтенко розкритикував відсутність політичного кредо в Ющенка. "Я не бачу його політичного обличчя", - сказав він, передає Інтерфакс-Україна.

Пустовойтенко відзначив, що до "Нашої України" входить низка партій, однак Ющенко "у політичному плані не визначився".

Говорячи про перспективи реалізації політичної реформи у країні, Пустовойтенко відзначив, що, на його думку, це питання буде розглянуте у жовтні.

При цьому він сказав, що ще не надійшов висновок Конституційного суду по законопроекту №4180 про конституційні зміни у країні.

Він вважає, що, якщо конституційна реформа не буде реалізована у жовтні, то вона не буде реалізована взагалі.

Читайте також:

Ющенко збільшив відрив від Януковича

ЯНУКОВИЧ ОБЖЕНЕ ЮЩЕНКА ЧЕРЕЗ ПІВТОРА МІСЯЦІ, ОБІЦЯЄ ТІГІПКО


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування