Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТАРАС ЧОРНОВІЛ ПІШОВ ДО ЯНУКОВИЧА

Четвер, 9 вересня 2004, 13:40
Нардеп з групи "Центр" Тарас Чорновіл буде "неформальним" радником прем'єр-міністра Віктора Януковича.

Як сказав Чорновіл у коментарі "Українській правді", він погодився на пропозицію про співпрацю, що надійшла з боку прем'єра.

Таку згоду він дав після обговорення форм можливої співпраці "з людьми з Кабміну та з апарату прем'єр-міністра", повідомив Чорновіл.

За словами нардепа, цю співпрацю зараз не буде ніяк формалізовано. Хоча надалі він не виключає того, що стане позаштатним радником прем'єр-міністра.

Як сказав Чорновіл, справи, у яких він консультуватиме Януковича, "стосуються широкого спектру питань, повязаних із Західним регіоном", а також "проблем, повязаних із місцевим самоврядуванням і бюджетними відносинами".

Як зізнався колишній член фракції "Наша Україна", він не бачить на сьогоднішній день "політичних перепон, щоб співпрацювати з прем'єром", і не вбачає "свого гріха" у такому рішенні.

Зі слів Чорновола, його нинішня співпраця з урядом жодним чином не пов'язана з виборчою кампанією.

Разом з тим, Чорновіл підреслив, що він не усвідомлює "жорсткої альтернативи".

"Я не належу до тих людей, які на сьогоднішній день вважають обрання Ющенка абсолютною панацеєю", - сказав Тарас Чорновіл.

"Українська правда"



Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування