Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко буде конкурентом Януковича за громадською підтримкою

Четвер, 9 вересня 2004, 19:43
Декларацію про підтримку кандидата в президенти, київського мера Олександра Омельченка підписали 129 громадських організацій з усіх регіонів України.

Як повідомив на прес-конференції керівник громадського штабу кандидата Сергій Рудик, вони ініціювали підписання Декларації 24 серпня, "щоб спростувати міф" про те, що Омельченка знають і підтримують тільки в Києві і його окрузі.

"Незважаючи на практично стовідсоткову інформаційну блокаду Омельченка на національному і регіональному рівнях, його кандидатуру вирішили підтримати 129 громадські організації з усіх регіонів України", - заявив Рудик.

"Ми упевнені, що керівник, який перетворив Київ на дійсну європейську столицю, здатний перетворити Україну на провідну європейську державу", - процитував він один з пунктів Декларації.

Рудик також повідомив, що 24 вересня в Києві відбудеться Всеукраїнський громадський форум на підтримку Омельченка.

За словами керівника штабу, на підтримку кандидата вже зібрано більше 1 млн. підписів виборців, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Раніше форуми із масовою участю громадських організацій проводилися на підтримку Віктора Януковича.

Читайте також:

Януковича підтримали самбісти, сліпі та циркачі


Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: