Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати знайшли 9 тонн компромату на Ющенка. Їх тримають у темряві

Субота, 2 жовтня 2004, 21:50
Представники штабу кандидата в президенти Віктора Ющенка виявили 9 тон плакатів, спрямованих проти лідера "Нашої України".

Про це повідомляє прес-служба штабу Ющенка

2 жовтня Центральний штаб Ющенка отримав інформацію про те, що на Броварській трикотажній фабриці знаходиться друкована продукція провокаційного змісту.

Після цього до Броварів виїхали народні депутати Павло Качур, Володимир Філенко, Євген Жовтяк, Юрій Бойко, які на місці виявили близько 9 тон плакатів формату А3 трьох типів.

Як повідомив Павло Качур "на плакатах використано державну символіку США, а також символіку й гасла президентської кампанії Віктора Ющенка".

Плакати зберігаються в картонажному цеху фабрики, приміщення якого орендує приватне підприємство "Заграй". Саме сюди мали завезти сьогодні 14 тон провокативних плакатів ТОВ "Арго".

За нашою інформацією вказані реквізити є фальшивими, а реальним виробником є "Новий друк", - зазначив депутат народний депутат.

Після того депутати відбули до Києва на вулицю Магнітогорську, 1, де знаходиться друкарня видавництва "Новий друк". Там вони виявили велику кількість агітаційної продукції, як на підтримку Віктора Януковича, так і проти Віктора Ющенка.

Зокрема це були зошити з портретом Януковича, а також плакати "Так! За Бущенка", де "некоректно обігравалась національна символіка США та України".

Як повідомив "Українській правді" народний депутат Борис Беспалий, охоронці не пускали депутатів до приміщення 40 хвилин, а коли вони туди зайшли за допомогою міліції, у приміщенні вимкнули світло.

Як сказав керівник підприємства депутатам, він "забув, де вимикач".

Беспалий відзначив, що тираж на продукції не відповідає його реальній кількості, а також на ньому вказані фальшиві замовники.

Депутати вимагають від міліції приміщення під охорону та провести детальний обшук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування