Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шкіль не бив Пуствойтенка, а тільки захищав оператора

Понеділок, 4 жовтня 2004, 13:35
Народний депутат, член фракції БЮТ Андрій Шкіль у понеділок спростував інформацію фракції НДП-ПППУ про побиття сина лідера НДП Валерія Пустовойтенка і, у свою чергу, заявляє про напад на самих депутатів.

Як повідомлялося, представники БЮТ і "Нашої України" прибули до друкарні "Новий друк" у суботу ввечері у зв'язку з тим, що там знаходилися листівки, що компрометують кандидата у президенти Віктора Ющенка.

Фракція НДП-ПППУ зажадала правової оцінки дій парламентаріїв Андрія Шкіля, Юрія Оробця і Володимира Бондаренка у зв'язку з тим, що вони разом "із групою невідомих осіб" увірвалися в друкарню і "вчинили фізичну і моральну наругу над його працівниками".

За словами депутата, йому не відомо про жодну кримінальну справу, порушену стосовно нього. Крім того, Шкіль переконаний, що для цього немає підстав, оскільки "це напад на народних депутатів".

Шкіль стверджує, що людина "під два метри зростом", яка виявилася сином Пустовойтенка, "напала на оператора".

"Його поведінка була зухвалою, що зафіксовано на відео", - відзначив народний депутат, свою ж поведінку пояснив тим, що намагався розтягнути людей, що билися.

Член фракції БЮТ стверджує, що він та інші народні депутати прибули в друкарню "Новий друк" для того, щоб з'ясувати, чи справді в ній друкується продукція антиющенківського й антиукраїнського характеру.

Він також стверджує, що всьому, що відбувалося, були свідками працівники правоохоронних органів, що "постійно були поруч".

Шкіль виразив упевненість, що за фактом буде порушена кримінальна справа, яка "буде доведена до розуму після виборів".

"Адвокати переконують у необхідності порушити кримінальну справу по факту нападу на народних депутатів", - сказав член БЮТ.

Він стверджує, що вже звернувся до ЦВК, і відповідний протокол також вже складено щодо друкованої продукції, яка була виявлена в друкарні.

За словами Шкіля, зазначений на листівках тираж не відповідає дійсності. Член БЮТ також відзначив, що депутатам не було пред'явлено жодних документів, які б підтверджували законність продукції, що друкується.

Інтерфакс-Україна http://www.interfax.kiev.ua}

Читайте також:

Пустовойтенко назвавши чорний ПР проти Ющенка листівками за Януковича

Син Пустовойтенка побився зі Шкілем через компромат на Ющенка

Депутати знайшли 9 тонн компромату на Ющенка. Їх тримають у темряві



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування