Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліціонерів змушують голосувати тільки за Януковича?

Понеділок, 4 жовтня 2004, 16:40
Члени Запорізької облорганізації СПУ оприлюднили інформацію про методи тиску на співробітників міліції й армії, які Міноборони і МВС використовують для того, щоб примусити їх підтримати на виборах кандидата від влади.

За словами голови обласної організації СПУ Сергія Кузьменка, керівництво УМВС України в Запорізькій області одержало шифротелеграму від вищої структури, у якій пропонується забезпечити контроль роботи з розширення числа прихильників кандидата від влади.

За словами Кузьменка, відповідно до цього документу, куратори райвідділів міліції повинні організувати агітаційну роботу серед співробітників міліції із залучення їхніх родичів і знайомих на підтримку кандидата Віктора Януковича.

За даними організаторів прес-конференції, тиску піддадуться близько 7 тис. міліціонерів і члени їхніх родин. Припускають, що ніхто з них не насмілиться дати публічні показання через страх звільнення. Поки до облорганізації СПУ надійшла тільки одна скарга від співробітника міліції з Бердянська.

Члени Соцпартії у своїй заяві посилаються на достовірні джерела в органах міліції і заявляють, що особисто бачили оригінал розшифрованого документа.

Крім того, Кузьменко заявив, що "є достовірна інформація про негласний наказ нового міністра оборони Олександра Кузьмука про те, що солдати термінової служби будуть звільнятися тільки після 1 листопаду".

Голова облорганізації СПУ відзначив, що в такий спосіб кандидату від влади будуть забезпечені додатково 350 тис. голосів.

Члени регіональної організації соціалістів передали наявну в них інформацію кандидату в президенти, лідеру Соцпартії Олександру Морозу.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Міліцейський темник за Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування