Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко міліція забрала агітацію

Вівторок, 5 жовтня 2004, 15:11
У Дніпропетровському регіональному штабі Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" співробітники міліції вилучили більш 500 тис. екземплярів агітаційних матеріалів.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Центрі громадських зв'язків обласного управління МВС, у понеділок у ході санкціонованого огляду офісу регіонального відділення партії співробітники міліції знайшли 541 тис. екземплярів агітматеріалів, які не мають необхідного документального супроводу.

Як розповіли в міліції, кольорові вкладки в щотижневик "Вечірні вісті" (номер 131, видавництво "Мега-пресс") були упаковані в пачки по 1 тис. екземплярів.

Крім того, в офісі зберігалися 2 тис. 610 екземплярів брошури "Щоденник агітатора" без вказівки вихідних даних. Міліція вилучила матеріали через невідповідність зазначеного в документах і реальному тиражу для подальшого з'ясування обставин.

У ЦГЗ повідомили, що перевірка проводилася за участю голови і двох заступників територіальної окружної виборчої комісії номер 28.

Представники виборчкому повідомили про наявну у них інформації про існування у штабі матеріалів, які агітують проти ряду кандидатів на посаду президента, і на підставі дозволу прокуратури Дніпропетровської області зажадали провести огляд офісу.

У свою чергу, голова Дніпропетровської обласної організації партії "Батьківщина" Віктор Ужва повідомив агентству, що керівництво регіонального офісу партії вкрай обурене діями правоохоронних органів і має намір заперечити дії співробітників міліції в передбаченому законом порядку.

За словами Ужви, "Щоденник агітатора" був роздрукований за допомогою множної техніки для особистого використання співробітниками офісу, порушень щодо кількості кольорової вкладки в газету "Вечірні вісті" також не було, оскільки екземпляри газет, видані на різних мовах, необхідно вважати як різні видання.

"Це звичайнісінький наліт на офіс політичної партії, ціль якого - залякати народ і показати, як можна розправлятися з партіями", - прокоментував ситуацію Ужва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:22
Атеш: Одне з відділень 44 армійського корпусу ЗС РФ відмовилося атакувати Харківщину
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
Усі новини...
Реклама: