Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко програв Ющенку майдан Незалежності

Субота, 6 листопада 2004, 11:25
Шевченківський районний суд Києва 6 листопада відмовив у задоволенні скарги Київській міській держадміністрації, яка намагалася заборонити проведення 6 листопада акції "Народ не здолати!".

Зокрема, суд "не вбачає правових підстав для обмеження в реалізації права на проведення мирних зібрань 6 листопада", повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

"Ми не сумнівалися в позитивному характері цього рішення, оскільки всі заперечення та претензії Київської міської адміністрації та особисто Олександра Омельченка носили голослівний характер. Більше того, я вважаю, що на київського голову просто тиснули "згори", - заявив народний депутат Тарас Стецьків.

Проте, на його думку, Омельченко сам "дуже активно противився проведенню цього заходу". "Складалося таке враження, київський мер розглядає Майдан Незалежності як своє особисте подвір’я, де він один, без всякого закону, має право дозволяти чи забороняти будь-що проводити", - зауважив народний депутат.

"Рішення Шевченківського суду ще раз підтвердило, що правосуддя існує. І дуже добре, що цей захід відбуватиметься в рамках чинного законодавства", - наголосив Стецьків.

У суботу, почнеться всеукраїнський марафон "Народ не здолати", організований коаліцією "Сила народу". У Києві акція стартує о 13.00 із площі Незалежності.

З 12.00 у столиці будуть формуватися колони акції на Софійській, Михайлівській й Контрактовій площах, а також біля станції метро "Арсенальна" й у парку Тараса Шевченка.

У регіонах України мітинги пройдуть на головних площах міст, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

Марафон має кілька основних цілей. Насамперед, Ющенко і його команда подякують людям, які проголосували за нього. Крім того, будуть оприлюднені результати паралельного підрахунку голосів по протоколах з мокрими печатками. На акції також буде дана оцінка першого туру президентських виборів.

Читайте також:

ОМЕЛЬЧЕНКО ЗАБОРОНИВ ЮЩЕНКУ ПРОВОДИТИ МІТИНГ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: