Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мітинг у Києві чекає на Ющенка

Субота, 6 листопада 2004, 13:11
Більше 50 тисяч зібралося в суботу на площі Незалежності в Києві на акцію "Народ не здолати", організовану прихильниками Ющенка. В кожного з них із собою щось жовтогаряче – стрічка, хустка або прапорець, повітряні кулі.

За оцінкою міліції, на площі зібралися 10 тис. чоловік, по оцінками організаторів - близько 100 тис. По всьому Хрещатику встановлені сотні жовтогарячих наметів "Так!", де люди буквально вихоплюють жовтогарячі стрічки і друковану продукцію.

Як передає кореспондент УП, люди, що зібралися на мітинг, очікують виступу Ющенка. На площі – величезна кількість жовтогарячих прапорів "Так! Ющенко", прапорів ПОРА і навіть один грузинський прапор.

Мітингуючи тримають транспоранти "Знайди себе у списках", "Не дай вкрасти свій голос!", "Народ переміг админресурс".

Початок мітингу затягується, оскільки Ющенко, Тимошенко і Мороз у цей момент підписували угоду про підтримку Ющенка.

Перед початком мітингу, як повідомляє кореспондент Інтерфакс-Україна, на сцені перед площею виступає група "Океан Ельзи", "Плач Єремії".

На площі присутні багато депутатів з фракції "Наша Україна" і БЮТ, зокрема, Володимир Філенко, Борис Безпалий, Степан Хмара, Іван Плющ, Андрій Шкіль, Віктор Пінзеник, Юрій Костенко, Іван Заєць.

Організатори не виключають, що після засідання політвиконкома СПУ, який ухвалив рішення про підтримку Ющенка у другому турі виборів, на мітингу виступить також лідер соціалістів Олександр Мороз.

Після акції планується широкомасштабний концерт за участю відомих українських виконавців.

Представників міліції практично не видно.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування