Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов визнав, що на нього тиснуть

Понеділок, 8 листопада 2004, 17:56
Глава ЦВК Сергій Ківалов визнає існування на нього тиску щодо оприлюдення результатів виборів.

"Мені здається, що хтось і щось розпалює ситуацію. Сюди приходить один штаб, інший, приносять протоколи. Я запитую: скільки? Хтось говорить 95%, хтось - 99%, і тоді підрахунок виходить на користь того або іншого кандидата", - сказав Ківалов журналістам у понеділок після ознайомлення з роботою комп'ютерного центру ЦВК.

"Але вони мають право на помилку. ЦВК ж не має права помилитися на тисячну долю", - додав Ківалов.

"Я спеціально просив прийти вас сюди й подивитися, як ми працюємо", - звернувся Ківалов до журналістів. Він знову нагадав, що ЦВК має право відпрацьовувати результат голосування протягом 10 днів.

"І якби ви прийшли після цього й сказали, що глава ЦВК не може забезпечити його роботу, я б тоді прийняв ваше правильне ставлення. Але я скажу, що Центвиборчком не порушив жодного пункту законодавства й так буде працювати й далі", - сказав Ківалов.

На питання про тиск на нього Ківалов ухилився від прямої відповіді, при цьому він відзначив, що "як громадянину мені, звичайно неприємні ті анекдоти, які друкуються в інтернеті або ті монтовані фотографії, де я зображений в одязі, у якому я не ходжу".

На питання, чи існує у МВС справа на його дочку, Тетяну Ківалову, він спростував ці відомості.

"Я вже говорив, що якби сказали, що в мене був син, і проти нього б порушили справу, а я б сказав, що в мене сина немає, то мені б однаково не повірили й пішли б перевіряти", - сказав Ківалов.

"Моя дочка - депутат Одеської міськради, доцент права Одеської юридичної академії, і я не знаю ніяких справ на мою дочку", - заявив Ківалов.

"Українська правда"

Читайте також:

ЦВК не дає результати виборів, хоча дочки Ківалова це не стосується

ЦВК НЕ ОГОЛОШУЄ ЮЩЕНКА ПЕРЕМОЖЦЕМ, ТОМУ ЩО БІЛОКОНЬ ЗАГРОЖУЄ ДОЧЦІ КІВАЛОВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування