Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма і Янукович готові підірвати газопровід, щоб не допустити Ющенка до влади

Понеділок, 6 грудня 2004, 09:01
Українська влада готова вдатися до терористичного акту, щоб дестабілізувати ситуацію і дискредитувати опозицію.

Про це в понеділок повідомляє британська газета "Індепендент" в статті "Представник української влади повідомляє про плани актів саботажу на газопроводі з тим, аби дискредитувати опозицію".

За повідомленням Бі-Бі-Сі, в понеділок всі без винятку провідні британські періодичні видання пишуть про Україну.

"Побитий в останніх подіях український уряд готовий влаштувати імітацію терористичного нападу з тим, аби дестабілізувати країну і дискредитувати опозицію перед проведенням повторного голосування на президентських виборах. Саме про це повідомило кореспондентові "Індепендент" поважне джерело з кіл української влади", пише "Індепендент".

Газета додає, що цей урядовець, що працює на адміністрацію промосковського кандидата у президенти Віктора Януковича повідомив, що одним із планів, що обговорювався в оточенні пана Януковича, було висадити у повітря трубопровід і звинуватити у цьому прихильників опозиції.

"Індепендент" додає, що згідно з цим джерелом, прихильники пана Януковича, побоюючись перспективи поразки свого проросійського кандидата у президентському двобої від Віктора Ющенка, вже готові кинути цілу державу до прірви економічного хаосу.

Для цього ті, що підтримують Віктора Януковича, планують використовувати кримінальні елементи - звичайних бандитів, які їм підпорядковуються, пише газета.

Джерело з українського уряду повідомило "Індепендент", що з цією метою в уряді вже було призначено особу із завданням курувати здійснення цього терористичного акту.

"Індепендент" завершує, що джерело з українського уряду повідомило також, що президент Росії Путін, зустрічаючись минулого четверга у Москві з президентом Кучмою, запевнив пана Кучму, що Росія підтримає українську владу у будь-яких кроках, включно із використанням сили з тим, аби стати на перешкоді перемоги пана Ющенка на виборах.


"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування