Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка отруїли отрутою із Санкт-Петербургу, з'ясувала Тимошенко

Вівторок, 4 січня 2005, 14:15
Віктор Ющенко міг бути отруєний отрутою, виготовленій у Санкт-Петербургу, заявила Юлія Тимошенко.

"По одній з версій, Віктор Ющенко отруєний отрутою, виготовленою в одному із секретних інститутів у Санкт-Петербургу", - сказала Тимошенко в інтерв'ю російському агентству "Росбалт" у переддень Нового року.

На думку Тимошенко, замовник отруєння Ющенка, "найпевніше, перебуває в Україні й пов'язаний з адміністрацією президента Кучми".

"Виконавці могли бути з різних країн", - додала вона й підкреслила, що "не вважає отруєння Ющенко акцією російської влади".

Відповідаючи на питання, як складатиметься доля Леоніда Кучми, Тимошенко сказала, що вона "не прихильник твердих заходів" щодо екс-президента.

"Але серйозні кримінальні справи - наприклад, розслідування вбивства Георгія Гонгадзе - повинні бути доведені до логічного кінця".

"Інакше український народ, який влаштував революцію в ім'я волі й справедливості, не буде розуміти, заради чого він виходив на майдан, і чим нова влада принципово відрізняється від старої", - додала Тимошенко.

Вона також сказала, що "не уявляє собі Кучму у Верховній Раді - останнім часом він занадто розслабився й фактично відійшов від публічної політики".

"Рядовим депутатом він бути вже не зможе, а політичної сили, яка наважилася б обрати супернепопулярного Кучму своїм лідером, я за жодних умов не бачу", - додала Тимошенко.

На питання, чи погодиться Тимошенко бути висунутою в прем'єр-міністри, вона сказала:

"Я бачу себе постійним членом команди Ющенка. Думаю, що з обов'язками прем'єр-міністра я б упоралася - і, наскільки мені відомо, це не тільки моя думка".

"Але чи буду я прем'єром - не настільки важливо. Важливо, щоб ми, як команда однодумців, змогли реалізувати задумані реформи в політиці, економіці, соціальній сфері", - додала Тимошенко.

Українські новини

Читайте також:

Найвищі шанси стати прем'єром у Порошенка?

Львівська облрада визнала прем'єром Тимошенко. ФРУ нагадує Ющенку про Кінаха


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування