Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко заборонив згадувати помаранчеву революцію, а Ющенко отримав нове привітання

Субота, 8 січня 2005, 13:45
У Білорусі український "сценарій" не спрацює, заявив президент Олександр Лукашенко.

Він додав, що в його країні не буде ніяких "рожевих", "помаранчевих" або "бананових" революцій.

Лукашенко розповів журналістам, що до нього звернулася група служителів Білоруської православної церкви із закликом зберегти в країні мир і стабільність.

Лукашенко у відповідь сказав: "Ліміт воєн і революцій наша держава вичерпала. Прошу це запам'ятати і до даної теми не повертатися".

За словами президента, цьому посприяє і те, що минулий рік для республіки був успішним, у ній збереглася стабільність. На думку Лукашенка, Білорусія розвивалися як незалежна, самодостатня країна.

А тим часом, президент Узбекистану Іслам Каримов надіслав Віктору Ющенку поздоровлення з перемогою на президентських виборах в Україні.

Каримов висловив "почуття глибокої поваги до народу України", що, за словами узбецького лідера, під час "минулих непростих виборів виявив свій непохитний характер і тверду політичну волю йти обраним шляхом зміцнення незалежності, демократії та оновлення".

Після другого туру 21 листопада Каримов також вітав новообраного президента України – щоправда, тоді його телеграма була адресована Віктору Януковичу.

Тоді ж свої поздоровлення Януковичу надсилали також президент Росії Володимир Путін, керівники Вірменії, Казахстану, Киргизії, Білорусі - Роберт Кочарян, Нурсултан Назарбаєв, Аскар Акаєв, Олександр Лукашенко.

"Эхо Москви", РІА "Новости", Громадське радіо


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування