Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко переговорив з Морозом, Херсон і Миколаїв хотіли віддати людям Януковича?

Четвер, 3 лютого 2005, 12:42
Затвердження Юлії Тимошенко прем’єр-міністром перенесли до 16 години у зв’язку з необхідністю додаткових консультацій.

Як повідомив представник Соцпартії Олександр Баранівський, у четвер вдень президент Віктор Ющенко "один на один" зустрічається з лідером СПУ Олександром Морозом щодо представництва у новій владі.

Баранівський підтвердив, що серед посад, на які претендує СПУ – віце-прем’єра для Йосипа Вінського, міністра освіти для Станіслава Ніколаєнка, глави Держкомітету зв’язку для Юрія Луценка, керівника Фонду держмайна для Валентини Семенюк.

Також він сказав, що крім губернатора Одещини (це місце посяде Василь Цушко), СПУ також може отримати керівництво у Полтавській області.

Крім того, СПУ може отримати крісло міністра аграрної політики.

Баранівський додав, що соціалісти претендують не тільки на місця керівників, але і їх заступників по всій вертикалі: "заступників міністрів, глав комітетів, губернаторів, керівників райадміністрацій".

Тим часом один із лідерів "Нашої України" Юрій Костенко сказав, що у четвер вдень почалися нові консультації, де знімаються "певні неузгодженості, які виникли у зв’язку з обговоренням претендентів на посади".

"З’явилися деякі фігури, які викликають заперечення. Вчора він керував штабом Януковича, а сьогодні пропонується як кандидат від коаліції "Сила народа", - пояснив Костенко.

Зокрема, це стосується губернаторів Херсонської та Миколаївської областей.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування