Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховна Рада буде працювати, поки не затвердять Кабмін?

Четвер, 3 лютого 2005, 18:24
Шанси Юлії Тимошенко бути затвердженою на посаду прем'єра не зменшаться залежно від тривалості консультацій щодо формування Кабміну, вважає депутат фракції Народної аграрної партії Катерина Ващук.

В інтерв'ю в четвер вона не виключила, що наступного тижня (7-11 лютого) парламент може працювати в пленарному режимі, якщо питання узгодження складу уряду не буде вирішено, і 4 лютого Рада не зможе вирішити питання про призначення Тимошенко.

"Я готова проголосувати за продовження роботи сесії, і працювати до вирішення цього питання", - сказала Ващук.

За її словами, аграрії готові проголосувати за затвердження Тимошенко прем'єром. Разом з тим, говорячи про голосування по програмі діяльності Кабміну, Ващук сказала, що це має бути зроблено відповідно до законодавства.

Відповідаючи на запитання про претензії аграріїв на кадрові призначення в уряді, Ващук підкреслила, що незважаючи ні на що, депутати НАПУ готові підтримати кандидатуру, запропоновану президентом.

Говорячи про програму діяльності Кабміну, Ващук підкреслила, що, в основному, запропонований на розгляд депутатів документ влаштовує аграріїв, однак вони хотіли б його обговорити.

"Є багато питань щодо програми", - сказала депутат, додавши, що, на її думку, Тимошенко могла б провести зустріч із фракціями й групами, у ході яких обговорити положення програми діяльності Кабінету міністрів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: