Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вимагає від Мельниченка плівки, бо вся країна матюкається

Середа, 9 березня 2005, 11:08
Голова Верховної Ради Володимир Литвин виступає за необхідність публікації всіх плівок, записаних колишнім майором охорони Миколою Мельниченком в кабінеті президента Леоніда Кучми.

"Я просто вимагаю й говорю про те, що необхідно опублікувати, хоча б обнародувати всі плівки й почасово, які були. Не препаровано, а все, що було", - сказав Литвин в інтерв'ю програмі "Вісті тижня" на УТ-1, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо стверджує майор, і це підтверджують його натхненники, що він записував два чи три роки, то потрібно з восьмої години ранку, коли він ставив свій диктофон, або записуючий пристрій, і закінчуючи двадцятьма годинами, коли він, мабуть, його вилучав", - сказав він.

"Тому що якщо такого не було, тоді значить взагалі все це виїденого яйця не варте. Просто прослухати - усім кому це потрібно", - вважає Литвин.

При цьому спікер додав: "Говорять, що є державна таємниця - у нас уже нічого не залишилося, ніякої державної таємниці в Україні. Говорять, що там ненормативна лексика, так я хочу сказати, що в нас у країні, може, дві-три людини не вживають ненормативної лексики. Здивувати цим не можливо".

"І нехай того, все суспільство, а не люди, які привласнюють собі право судити, довідаються, що в кабінеті відбувалося", - відзначив Литвин.

Читайте також:

Мельниченко ховає записи, щоб Піскун не врятував Кучму

Мороз поговорить з Ющенком про Мельниченка. Він не хоче чути всі записи

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування