Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Динамо не в курсі про "свій арешт"

Середа, 9 березня 2005, 20:28
У київському "Динамо" нічого не знають про арешт 100% акцій футбольного клубу.

Про це в середу ввечері повідомив прес-аташе "Динамо" (Київ) Сергій Полховский, повідомляють "Новості-Україна" з посиланням на РІА "Новості".

У прес-релізі компанії Pacific International Sport Clubs Limited (PISCL), розповсюдженому в середу, повідомлялося, що Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про арешт 100% акцій футбольного клубу "Динамо" (Київ) на підставі позову одного з акціонерів клубу.

У цей же день, до того, як був поширений прес-реліз компанії, Печерський районний суд Києва виніс рішення, яким був знятий арешт із 98,71% акцій ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" (Київ).

У київському клубі прес-реліз компанії про арешт 100% його акцій, викликав здивування. Як заявив Полховский, він "був сьогодні в суді й нічого подібного не чув".

"Я гублюся в здогадах. Здоровий глузд підказує, що тут можуть бути свої причини. Одна з них - якесь тіньове рішення Печерського суду, - відзначив Полховский. - У всякому разі, нам нічого не відомо про це".

У прес-релізі PISCL йдеться про те, що суд заборонив проводити загальні збори акціонерів ЗАТ ФК "Динамо" (Київ), вирішувати будь-які питання про зміну реєстратора акцій клубу й вносити зміни до установчих документів.

Суд, зокрема, зобов'язав ТОВ "Регістр" (реєстратор акцій клубу) надати всю інформацію й документи, що стосуються факту продажу акцій ЗАТ президентові клубу Ігореві Суркісу й іншим акціонерам ЗАТ ФК "Динамо" (Київ).

Раніше, 21 лютого 2005 року Печерський районний суд міста Києва на підставі позову міжнародної компанії Pacific International Sport Clubs Limited наклав арешт на 98,71% акцій ЗАТ "ФК "Динамо" (Київ).

На думку представників компанії, в 2000-2004 роках у процесі відчуження 98,71% акцій динамівського клубу було порушено її право переважного придбання акцій.

Раніше російський бізнесмен Костянтин Григоришин в інтерв'ю "Українській правді" заявив про те, що "за допомогою юридичних механізмів" має намір повернути собі пакет акцій "Динамо", що у нього "забрали Григорій Суркіс і Віктор Медведчук".

Читайте також:

АРЕШТОВАНО 100% АКЦІЙ "ДИНАМО". СУРКІС РАДІВ НЕ ДОЛГО

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВО І ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: