Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз нейтралізував Рогозіна, який не любить Україну?

Понеділок, 4 квітня 2005, 20:18
Голова Соцпартії України Олександр Мороз вважає, що тепер лідер російської партії "Родіна" Дмитро Рогозін після підписання спільної угоди про співробітництво не буде дозволяти собі антиукраїнських випадів.

"Я думаю, що він буде набагато стриманіше вести себе, особливо в частині висловлювань про Україну", - сказав Мороз, слова якого наводить прес-служба.

Він також зазначив, що зміст угоди відстоює суверенні права однієї й іншої країни і відстоює необхідність підтримання добросусідських взаємин між Росією й Україною саме як між незалежними державами".

"Ми ж контактуємо не тільки з партією "Родіна", ми у добрих стосунках з Соціал-демократичною партією Росії, і під час моєї поїздки в Москву у мене відбулися зустрічі з керівництвом цієї партії також", - зазначив Мороз.

На думку лідера українських соціалістів, "аналіз навіть попередніх виборів до муніципальних органів влади і орієнтир по виборах президента у 2007 році свідчить про те, що там позиції "Родіни" будуть надзвичайно серйозні".

"Сьогодні ті, хто мають намір здійснювати владу в Україні, повинні контактувати з тими, хто буде здійснювати владу в Росії", - підкреслив Мороз.

Він також додав, що "зміст угоди відстоює суверенні права однієї й іншої країни і відстоює необхідність підтримання добросусідських взаємин між Росією й Україною саме як між незалежними державами".

29 березня 2005 року у Москві лідер СПУ Мороз і голова російської партії "Родіна" Рогозін підписали угоду про співробітництво.

Раніше Рогозін виступав з низкою антиукраїнських заяв. Зокрема, під час конфлікту довкола Тузли у жовтні 2003 року він заявив: "Тузла - наша. І Севастополь - наш.... Азов - це наше внутрішнє море... Нинішня Україна взагалі жодного стосунку до Криму, до Севастополя не має".

"Українська правда"

Читайте також:

Мороз подружився з російською "Родіною", бо вона може перемогти?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування