Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОЛЕСНИКОВ ЗАЛИШАЄТЬСЯ В СІЗО

П'ятниця, 8 квітня 2005, 21:11
Печерський суд Києва задовольнив скаргу Генпрокуратури про обрання запобіжним заходом для Бориса Колесникова взяття його під арешт.

Про це після засідання суду повідомив журналістам адвокат Колесникова Андрій Федур.

Також суд не задовольнив скаргу Федура про незаконність затримання Колесникова.

Федур припустив, що за законодавством Колесникова можуть тримати в СІЗО до двох місяців.

"Це не означає що йому буде пред’явлено обвинувачення, оскільки наразі він проходіть у справі як підозрюваний, сказав адвокат. Зараз обвинувачення йому навіть не пред’явлені", сказав Федур.

Адвокат заявив, що "обов’язково" подаватиме апеляцію, на яку він має три дні. Зважаючи на все, це відбудеться в понеділок.

Присутній на прес-конференції лідер Партії регіонів Віктор Янукович назвав те, що відбулося, "старою уловкою", тому що сторона захисту буде обмежена в часі для подачі апеляції.

Янукович назвав рішення по Колесникову "політичним заказом" і пообіцяв зробити все, щоб його звільнити.

Він також розповів, що зараз "по всіх каналах" показують заяву доньки скаржника (ймовірно її прізвище Пінчук) : "Дочка заявила, що ніхто в них акцій не вимагав, і це доводить, що це замовна справа направлена проти Колесникова".

На питання КРТ, чи пов'язаний арешт Колесникова з його заявою про тиск на нього з боку когось з Держсекретаріату, адвокат Федур заявив: "Я схильний до того, що це правда. І тому його кинули до в'язниці".

На уточнююче питання, коли Колесников збирається оголосити прізвища тих, хто на нього тиснув, адвокат відповів, що, можливо, це буде зроблено під час розгляду справи в апеляційному суді.

Українська правда

ПО СПРАВІ КОЛЕСНИКОВА ПРОХОДИТЬ БРАТ АХМЕТОВА. Свідка охороняють подвійним кільцем

КРІМ АХМЕТОВА, У СПРАВІ КОЛЕСНИКОВА ФІГУРУЄ ПІНЧУК

Янукович розповів, що Колесникова шантажував держсекретаріат

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування