Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОЛІГАРХ ПРИГРОЗИВ ТИМОШЕНКО, що її будуть душити "біомасою"

Субота, 9 квітня 2005, 15:48
Прем'єр Юлія Тимошенко направляє перевірки силовиків на металургійні підприємства через намір їхніх власників оголосити "війну" уряду.

На прес-конференції в суботу Тимошенко повідомила, що "у нас на 13 квітня заплановано з'їзд всіх олігархів України під кодовою назвою "Зібрання металургів".

"Там будуть намагатися зламати рішення уряду щодо підвищення тарифів "Укрзалізниці", - пояснила Тимошенко.

"Ми прекрасно знаємо, що внаслідок роботи Кучми п'ятьом родинам належить вся металургійна галузь. Там прекрасно прилаштувалися зяті, брати, і ті, хто регулярно заохочував президента України", - пояснила Тимошенко.

"За останні роки через те, що відбувалася певна домовленість з вищим керівництвом України, було заморожено ціни на вантажні перевезення, які є значно нижче, ніж в інших країнах, а "Укрзалізниця" була зруйнована", - додала Тимошенко.

За словами прем'єра, "я особисто збираю всіх керівників силових відомств", щоб провести перевірки зовнішньоекономічних контрактів "на всіх металургійних підприємствах і тих, які виробляють залізну руду".

"На полній несплаті податків п'ять родин в Україні створили мільярді надприбутки! Того не буде! Будуть ретельні перевірки, скільки грошей буде переведено в офшорні зони", - пообіцяла Тимошенко.

Крім того, сказала Тимошенко, представники уряду будуть на з'їзді металургів, і вони "уважно подивляться", які підприємства найбільше протестують.

"Ми звернемося до боссів металургійних підприємств, щоб вони не жартували з урядом і українським суспільством", - сказала Тимошенко. Однак, за її словами, поки не всі готові підкоритися рішенню уряду.

"Я розмовляла з одним олігархом, де він мені повідомив, що якщо уряд не повернеться до старих тарифів, то вони нагонять в Київ стільки біомаси – зверніть увагу на це слово! – скільки треба, щоб поставити уряд на місце!".

Тимошенко сказала, що працівники цих підприємств мають знати, що їхні власники називають їх таким словом.

Вона також додала, що перевірка металургійних підприємств на предмет їхнього "спілкування з офшорними зонами" триватиме "дуже швидко".

"А після того хай металургійні барони пояснять, чому вони страйкують?! Може, від голоду?!", - сказала Тимошенко.

Вона відмовилася назвати прізвище олігарха, який їй погрожував.

Українська правда



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування