Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костусєв іде в політику

Субота, 9 квітня 2005, 15:54
Глава Антимонопольного комітету України й лідер партії "Союз" Олексій Костусєв заявив про намір покинути пост глави Антимонопольного комітету.

Про це він заявив у суботу, виступаючи на конференції Кримської республіканської організації партії "Союз", що пройшла в Сімферополі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні я вирішив піти з державної влади", - заявив Костусєв. При цьому він відзначив, що офіційну заяву про звільнення він подасть тільки тоді, коли буде повністю завершене розслідування Антимонопольного комітету по діям компанії "Вестерн Юніон", а також після того, як Генеральна прокуратура України завершить перевірку Антимонопольного комітету, яка зараз проводиться.

"Своїх я покинути не можу", - відзначив Костусєв, говорячи про те, чому він не йде прямо зараз.

Він також заявив про те, що після того, як залишить державний пост, він має намір зосередитися на партійній роботі в партії "Союз".

Він також заявив про те, що в майбутніх парламентських виборах, які пройдуть в 2006 році, партія "Союз" не буде входити в блок ні з якою політичною силою й буде йти на вибори самостійно. При цьому він виразив упевненість, що партія зможе перебороти 3% бар'єр на виборах.

На партійній конференції Кримської організації партії "Союз" був переобраний її голова. Замість В'ячеслава Фролова, який раніше очолював регіональну організацію, конференція обрала лідером регіональної організації народного депутата України Лева Миримського. Як заявив колишній голова кримської організації Фролов, "Миримський щиро вболіває за Крим, за партію й надасть новий імпульс роботі кримської організації".

Партія "Союз" основними своїми програмними цілями ставить боротьбу за введення двомовності в Україні, а також за орієнтацію України на Росію в зовнішній політиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування