Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не дасть прем'єру викупити квартиру. Та введе у владу меншини

Середа, 4 травня 2005, 15:31
Президент Віктор Ющенко заявляє, що всіх глав районних адміністрацій Криму буде змінено.

Про це він сказав у середу на зустрічі з активом Криму у Севастополі, повідомляє прес-служба президента

Він підкреслив, що це є "принцип, позиція" і попросив не сприймати це "як спосіб розправи".

Коментуючи таку кадрову політику, президент наголосив, що "виборці, Майдан голосували за зміну влади та її представників".

"Сьогодні прийшла нова команда, – підкреслив Ющенко, – і це є нормальний принцип у політиці, коли мою виборчу програму будуть реалізовувати члени моєї команди".

Торкаючись обрання главою уряду автономії Анатолія Матвієнка, президент висловив переконання, що новий прем’єр сформує професійну команду патріотів Криму.

Ющенко пообіцяв, що Матвієнко на власному прикладі покаже, що вище керівництво автономії влади не повинне зловживати своїм службовим становищем. "Він вийде з цієї посади без шматка кримської землі, без квартири", – наголосив глава держави.

Президент закликав Матвієнка при формуванні керівництва автономії, а також районної влади запросити до владних кабінетів представників національних меншин.

Він наголосив, що представництво нацменшин у владі – від республіканського рівня до райадміністрацій – має бути обов’язковим. Ющенко висловив переконання, що від цього "автономія тільки виграє, це продемонструє високий рівень міжетнічних відносин".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування