Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ДОБРАВСЯ ДО ДАЧІ МЕДВЕДЧУКА

Середа, 4 травня 2005, 16:47
Управління по боротьбі з організованої злочинністю Закарпатської області порушило кримінальну справу за фактом незаконної передачі землі ФК "Динамо" Київ.

Як повідомили Львівській газеті у департаменті по зв'язках із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України, справу порушено стосовно кольшнього голови Воловецької райдержадміністрації Лисого Андрія Петровича.

Кримінальна справа порушена за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) і ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України.

Лисого звинувачують у тому, що протягом 2003 - 2004 років він незаконно передав в оренду одному з закритих акціонерних товариств (ФК "Динамо" Київ) земельну ділянка площею понад 122 га у Воловецькому та Жденієвському Держлісгоспах, чим наніс державі збиток на суму 685,5 тисяч гривень.

Як повідомило джерело з УБОЗу, наразі до Лисого не вжито жодного запобіжного заходу, а справу передано до прокуратури.

"Львівська газета" відзначає, що місцеві жителі називали невідомий об’єкт поблизу с. Жденієво, який офіційно називали базою відпочинку київського "Динамо", дачею для Віктора Медведчука.

Читайте також:

Як Шуфрич і СДПУ(О) хазяйнували в Закарпатті

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування