Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Курочкіна забрали касу готелю "Дніпро"

Четвер, 5 травня 2005, 15:37
Держуправління справами повідомляє про просування у вирішенні питання повернення до держвласності київського готелю "Дніпро", який контролювали структури оголошеного в розшук Максима Курочкіна.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" в Держуправлінні справами, судові позови та інші заходи, які здійснюються його керівництвом, спонукали так званих власників ТОВ "Дніпро-еліт" піти на певні поступки.

"4 травня 2005 року о 22 годині на стійці готелю вдалося встановити державні касові апарати, що дає можливість контролювати потоки готівки", - повідомив керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк.

За його словами, для того, щоб взяти під контроль безготівкові розрахунки, слід переукласти угоди, які встигло підписати з клієнтами ТОВ "Дніпро-еліт" протягом 2005 року, на ВАТ "Дніпро" - підприємство Державного управління справами.

За даними управління, на сьогодні ТОВ "Дніпро-еліт" уклало 129 договорів на надання готельних послуг, з яких 16 - з нерезидентами України.

Як з'ясували фахівці Держуправління, частину угод укладено на свідомо невигідних для підприємства умовах і за свідомо заниженими цінами.

"Знижки за деякими договорами сягають 50%. Всі ці угоди будуть детально вивчені. У разі виявлення порушень умови угод будуть змінені", - сказав Тарасюк.

"Таким чином, процес виконання вказівки президента Віктора Ющенка про повернення незаконно відчудженого майна до державної власності продовжується, і є упевненість, що "Дніпро" стане державним готелем".

"Хоча для доведення справи до кінця Державному управлінню справами необхідно пройти ряд судових процесів", - відзначили в Держуправлінні.

Як повідомив "Українській правді" керівник головного Контрольно-ревізійного управління Микола Сивульській, розташований в центрі Києва готель "Дніпро" був переданий 28 грудня 2004 року у власність ТОВ "Дніпро-еліт" як цілісний майновий комплекс з оцінною власністю 92,2 млн. грн.

Вважається, що за ТОВ "Дніпро-еліт" стоїть Курочкін, проти якого порушено мінімум три кримінальні справи в Україні. Під час виборів він був віце-президентом проянуковицького "Російського клубу".

За словами Сивульського, сам факт передачі 100% акцій ВАТ Готель "Дніпро" від Держтурадміністрації до управління ДУС, здійснений урядом Віктора Януковича за дорученням президента Леоніда Кучми, був незаконним, і під час його мала місце підробка документів.

Читайте також:

Керівник ГОЛОВКРУ Сивульський: Завдяки Бакаю дачу Брежнєва незаконно продали за 78 мільйонів

Люди Курочкіна все ще володіють касою готелю "Дніпро"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування