Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не буде зривати вибори, бо і так переможе?

Середа, 1 червня 2005, 19:05
Екс-прем’єр Віктор Янукович заперечив звинувачення фракції "Наша Україна" про підготовку СДПУ(о) та Партією регіонів зриву парламентських виборів 2006 року.

Про це повідомила пресс-служба Партії регіонів у середу.

"Ми як ніхто інший в Україні зацікавлені в проведенні чесних, прозорих і відкритих парламентських виборів, бо влада своїми діями дає нам величезні шанси на переконливу перемогу у них", сказав Янукович.

За його словами, "опозиція свідомо проявляла низьку активність, не критикуючи владу, щоб дати їй час самій показати, яка вона є".

"І ми усі є свідками того, що так, як влада сама себе за дуже короткий час дискредитувала, так зробити не здатна не лише наша молода опозиція, а й найактивніша опозиція в світі", відзначив Янукович.

"Я радий, що влада нарешті визнала факт нашої широкомасштабності. Досі влада і провладна фракція в парламенті в один голос заявляли, що опозиції в Україні нема. А нещодавно Роман Безсмертний в одному з інтерв’ю взагалі сказав: "Віктор Ющенко і президент, і опозиція", додав він.

Як відомо, у середу фракція "Наша Україна" попереджала про "розгортання широкої політичної кампанії по дискредитації уряду та президента і підготовку до зриву парламентських виборів 2006 року".

Читайте також:

"Наша Україна" підозрює "Регіони" і СДПУ(о) у зриві виборів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування