Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЕРЕЗОВСЬКИЙ ЗБИРАЄТЬСЯ КУПУВАТИ УКРАЇНСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА?

Вівторок, 7 червня 2005, 14:36
Російський біглий олігарх Борис Березовський не виключає, що візьме участь у конкурсах по приватизації підприємств в Україні.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Українській правді" у вівторок.

"Зараз буде приватизуватися величезна кількість підприємств. Оскільки нова українська влада декларувала прозорість аукціонів, прозорість бізнесу в цілому, я не виключаю участі в кожному з аукціонів", - сказав він.

На прохання уточнити назву конкретних підприємств, у яких він зацікавлений, Березовський відповів: "У мене є команди людей, які працюють в Україні, і я буду користуватися їхніми рекомендаціями".

За його словами, поки що рекомендації не надходили, оскільки "все-таки існує невизначеність із тими кроками, які буде робити сьогоднішнє керівництво".

Відповідаючи на питання про сферу роботи підприємств, у яких він зацікавлений, Березовський сказав: "Називайте кожну, ви не помилитеся".

Він також згадав про відкриття газети "Комерсант-Україна" і не виключив подальшого розвитку його медійного бізнесу в Україні.

У той же час Березовський повідомив, що не одержував офіційного повідомлення про українську візу, додавши, що поки що не хотів би обговорювати цю тему.

При цьому він підтвердив, що бажання приїхати в Україну в нього залишилося. "Приїду, тільки якщо буду розуміти, що це не шкодить сьогоднішньому керівництву України, тобто це означає, що тільки із прямої їхньої згоди", - додав він.

На питання про майора Мельниченка, Березовський заявив, що "Мельниченко працює на російські спецслужби".

"Є один важливий факт - Мельниченко регулярно буває в Москві й не буває в Україні. Таким чином, він розуміє, що його "дах" - це Москва. Але, звичайно, він не їздить туди випити пива або погуляти по Тверській, звичайно, що він їздить туди по прямій вказівці, за прямим наказом найвищого керівництва країни", - відзначив Березовський.

Раніше Мельниченко заявляв, що керівництво Генпрокуратури й "частина оточення президента Віктора Ющенка" знаходиться у змові з російським олігархом Борисом Березовським.

"Українська правда"

Читайте також:

Мельниченко воює на стороні Кремля, вважають люди Березовського

Мельниченко звинуватив Піскуна й людей Ющенка у змові з Березовським

Мельниченко: Березовский взяв мільярд з Пінчука, займається рекетом і хоче контролювати Ющенка

Про що мовчить Мельниченко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування