Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СМЕШКО КАЖЕ, ЩО ПІСКУН ЙОГО "ЦИНІЧНО ОББРЕХАВ"

Середа, 8 червня 2005, 19:49
Колишній голова СБУ Ігор Смешко називає "цинічною брехнею" заяву генерального прокурора Святослава Піскуна про те, що він контрабандно перевозив будь-яку зброю.

"Це цинічна брехня, за яку Святославу Піскуну доведеться відповідати в суді відповідно до Законів України", - наголосив екс-голова СБУ в заяві.

Також Смешко вважає заяву генпрокурора про те, що екс-голова СБУ "проходить у справі про контрабанду зброї, як один з тих, хто цю зброю завозив", зроблену на прес-конференції 7 червня, нічим іншим, як однією із спроб уникнення участі в судовому засіданні 9 червня щодо "його попередньої брехні в ефірі "5 каналу" (мова йде про програму "Закрита зона").

Також дії Піскуна Смішко розцінив як "неадекватну реакцію на критику на його адресу в моїх інтерв'ю газетам "Факты и комментарии" (27.05.05 р.) і "Версии и комментарии" (№10, червень 2005 р.)".

Смешко "з усією відповідальністю" заявляє, що проти нього ніколи не порушувалося жодної кримінальної справи.

"Я ніколи не проходив обвинувачуваним по жодній кримінальній справі, а тим більше по кримінальній справі, пов'язаній з будь-якою контрабандою зброї. Іншого і бути не могло, тому що, за часів існування нашої держави, я займав вищі керівні посади в державі в сфері розвідки і контррозвідки", - наголосив Смешко.

На жаль, констатує Смешко, "подібна поведінка Піскуна свідчить про серйозні проблеми в його професійній підготовці, схильність до інтриганства і блюзнірства, що з урахуванням посади, яку він займає, становить серйозну загрозу для системи забезпечення правопорядку в країні".

У зв'язку з цим Смешко звертається з наполегливою вимогою до Піскуна "припинити негідну й недостойну генерального прокурора практику шельмування своїх опонентів на догоду особистим кар'єрним інтересам".

UNIAN

Читайте також:

САЦЮКА ОГОЛОСИЛИ В РОЗШУК, СМЄШКО ПОТРАПИВ У СПРАВУ. А Мінтранс як Лазаренко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування