Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихильників Колесникова виселили з наметів. Їм сказали, що вони пиячили

П'ятниця, 1 липня 2005, 12:15
Мешканці наметового містечка у Маріїнському парку на підтримку голови Донецької облради Бориса Колесникова звинувачують координаторів у привласненні коштів з фінансування та примусовому розформуванні містечка.

Про це вони повідомили в інтерв’ю "Українські правді".

"Офіційним обґрунтуванням того, що містечко згортається, стало повідомлення про те, що Верховна Рада йде на канікули", - сказала журналістка з Полтавської області Оксана Шкода.

"Реально містечко зняли через те, що останніми днями там був бардак", - додала вона.

Зокрема, мешканці звинувачують керівництво містечка у неправомірному розподіленні коштів. "Коли у наметовому містечку проживало 315 людей, фінансування надходило на 500. Не зрозуміло, де поділися надлишкові кошти", – зазначила Шкода.

Крім того, за словами мешканців містечка, координатори останніми днями почали примусово виселяти людей з наметів. А 28 червня їм всім (на той час у містечку залишалося 35-40 людей) купили плацкартні квитки на потяги і запропонували їхати по домівках.

Натомість координатори наметового містечка стверджують, що більшість мешканців, зокрема і Шкоду, виселено через зловживання алкоголем. На цьому ж наголосили й інші мешканці містечка, зокрема, представники "Російського блоку".

Мешканці містечка повідомили, що останнім часом їх фінансували лише СДПУ (о) та партія "Держава". Також вони кажуть про те, що деякі з їхніх однодумців отримували гроші за проведення масових акцій протесту, а були й такі, що працювали "на ставку".

У яких розмірах отримувалися кошти за проведення акцій – вони не знають, адже особисто їх не отримували.

На запитання, чому прибрали намети, лідер Партії регіонів Віктор Янукович відповів, що це було рішення "молодіжки" ("Союз молоді регіонів України").

"Це самостійна організація, і якщо вони прийняли таке рішення – вони його виконують", сказав він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: