Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Литвина, які спілкуються з космосом, виявилися праві

Субота, 2 липня 2005, 21:31
Впродовж останньої декади червня 2005 року середній по Україні рівень роздрібних цін на цукор підвищився на 12,9% - з 3,81 до 4,3 грн. за 1 кілограм.

Про це агентству УНІАН повідомили в прес-службі Мінекономіки з посиланням на Державну інспекцію з контролю за цінами.

Причому, відзначають у Держцінінспекції, подорожчання цукру зафіксоване в усіх 27 регіонах України.

Середні рівні торговельних надбавок протягом червня зросли на цукор – у Київській, Львівській та Миколаївській областях на 2,5, 6,5 і 11,7 відс. пункта відповідно.

У Держцінінспекції також повідомили, що підвищення середніх рівнів цін спостерігалось на тваринницьку продукцію та продукти її переробки

Зокрема, ціни на яловичину підвищились на 2,2% (з 17,86 до 18,26 грн. за 1 кг), сало – 1,6% (з 15,07 до 15,31 грн. за 1 кг), птицю (кури) – 1,3% (з 12,65 до 12,82 грн. за 1 кг) та яйця курячі – 3,4% (з 3,2 до 3,31 грн. за десяток).

З огляду на зміни закупівельних цін на сільськогосподарську продукцію і оптово-відпускних цін на окремі продукти харчування, а також результати моніторингу цін минулих років можна спрогнозувати подальше підвищення цін на тваринницьку продукцію та цукор, зазначають фахівці Мінекономіки.

Як повідомлялося, 30 травня на спільному засіданні керівників парламентських комітетів і груп з керівниками уряду спікер Володимир Литвин спрогнозував, що наступна криза торкнеться цукрової галузі. "Мені тут люди, які спілкуються з космосом, кажуть, що на черзі цукрова криза", - казав Литвин.

Читайте також:

Тимошенко - за ковбасу, а Литвин спілкується з космосом

Антимонопольний комітет підтвердив космічні прогнози Литвина

Порошенко спростував космічні прогнози Литвина

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування