Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москва і далі лякає Тимошенко невідомістю

П'ятниця, 8 липня 2005, 10:44
Московський окружний військовий суд скасував постанову про надання стороні захисту прем'єр-міністра Юлії Тимошенко можливості ознайомитися з матеріалами справи.

Як передає кореспондент РІА "Новини", у такий спосіб суд задовольнив касаційне подання прокуратури. Справа за рішенням касаційної інстанції направлена на новий розгляд у Гарнізонний військовий суд.

Московський гарнізонний військовий суд у квітні зобов'язав Головну військову прокуратуру ознайомити адвоката Тимошенко з матеріалами кримінальної справи щодо його підзахисної. Однак у прокуратурі з думкою суду не погодилися і оскаржили його у вищій інстанції.

Московський окружний військовий суд визнав, що гарнізонний суд допустив порушення Кримінально-процесуального кодексу. На думку прокуратури, яка була ініціатором скасування постанови гарнізонного суду, у процесі не була дотримана змагальність сторін.

"У постанові відбита лише точка зору сторони захисту", - сказав представник прокуратури, відзначивши, що на даній стадії слідство не зобов'язане знайомити адвокатів з матеріалами справи.

Після судового засідання адвокат Тимошенко Володимир Жеребенков заявив, що він має намір оскаржити постанову касаційної інстанції в президії Московського окружного військового суду.

Російська прокуратура обвинувачує Тимошенко в даванні хабарів під час перебування керівником комерційної структури посадовим особам Міноборони РФ за підписання вигідних для неї контрактів.

Після того, як Тимошенко відмовилася приїхати в РФ і з'явитися на допит, вона була оголошена за поданням Росії в міжнародний розшук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: