Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун вважає, що Мирослава Гонгадзе на нього тисне?

Середа, 3 серпня 2005, 12:18

Генпрокуратура попросила утриматись від юридичних оцінок своїх дій у справі Гонгадзе, та називає їх тиском на досудове слідство.

Так генпрокуратура прокоментувала заяву дружини загиблого журналіста - Мирослави Гонгадзе щодо ходу розслідування, повідомляє в середу прес-служба генпрокуратури.

"Поважаючи родину загиблого журналіста, його матір Лесю Теодорівну та дружину Мирославу, ми глибоко співчуваємо їх горю. Водночас переконливо просимо утриматися від юридичних оцінок дій Генеральної прокуратури України, що є тиском на хід досудового слідства, і роз’яснюємо, що кримінальна справа щодо вбивства Георгія Гонгадзе не закрита", - йдеться у повідомленні.

В документі також підкреслюється, що закінчено провадження "лише першої частини справи щодо безпосередніх виконавців цього злочину".

"На даний час слідча група Генеральної прокуратури України продовжує активні дії, спрямовані на встановлення замовників та організаторів вбивства журналіста", - зазначає прес-служба.

Раніше у вівторок, Мирослава Гонгадзе назвала передачу справи про вбивство її чоловіка передчасною, оскільки поки немає безпосереднього обвинувачуваного Пукача.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування