Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко привів на Волинь "людину зі Сходу", яка буде громити кумівство

Четвер, 4 серпня 2005, 13:02

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко представив нового виконувача обов'язків начальника Управління МВС у Волинській області Віктора Швидкого, який раніше працював в Управлінні МВС у Донецької області.

При цьому Луценко назвав "більш як незадовільною" роботу попереднього керівника регіональної міліції Михайла Лебідя, повідомляє УНІАН.

За словами міністра, прихід на цю посаду "людини зі Сходу" України має вирішити "проблему кумівства та родинних зв'язків", що стали на заваді виконанню цілей, поставлених президентом Віктором Ющенком.

"Західноукраїнське кумівство буде принципово громитися і волинська міліція має достатньо повноважень, аби виконувати свої обов'язки у будь-якому офісі або місті", - сказав міністр.

Головними завданнями, які Луценко поставив перед новим керівником міліції, є “поставити крапку у незаконному розмитненні автомобілів, що перетинають державний кордон; запобігти незаконній вирубці лісу; провести кадрову роботу і просунути молоді кадри по кар'єрній драбині”.

На зустрічі з особовим складом міліції були присутні голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар, голова Волинської облради Василь Дмитрук і Луцький міський голова Антон Кривицький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: