Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Москаля подадуть в суд за жбурляння футлярами від окулярів

Понеділок, 8 серпня 2005, 18:22

Начальник Львівського міського управління внутрішніх справ УМВС у Львівській області полковник Михайло Курочка має намір подати позов на заступника міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля за образу честі й гідності.

"Я звернуся в суд за образу честі і гідності", - сказав він на прес-конференції в понеділок у Львові, відзначивши, що поки не визначився із сумою відшкодування моральних збитків, але заявив, що позов подасть у київський суд за місцем проживання Москаля.

Як заявив Курочка, у минулу суботу заступник міністра під час оперативної наради виступив з доповіддю про стан боротьби зі злочинністю і можливою участю в протиправних діях співробітників УВС області.

Коли ж Курочка почав свій виступ про проблеми міліції, то спочатку звернувся до Москаля з проханням не ображати львівську міліцію, тим більше, що в доповіді жодного разу про співробітників міського управління не згадувалося.

"На цьому мій виступ було перервано, Москаль почав кидати футляром від окулярів і мені наказали залишити зал", - сказав Курочка.

Курочка навів статистку за поточний рік, відповідно до якої міліція Львова за показниками роботи знаходиться на 10-12 місці серед регіонів України і тому заяви про те, що її рівень "упав нижче плінтуса", не відповідають дійсності.

Відповідаючи на питання про заяву Москаля щодо того, що він поставив за обов'язок начальникові УВС області написати подання про звільнення Курочки, останній повідомив, що після приходу на посаду Максимов поставив за обов'язок керівництву написати рапорт на ім'я міністра, для розгляду подальшого перебування на займаній посаді.

За його словами, він також написав такий рапорт і тепер чекає відповіді.

Як повідомлялося, 6 серпня Москаль заявив, що найближчим часом заступники начальника УМВС у Львівській області і більшість начальників структурних підрозділів будуть замінені в зв'язку з незадовільною роботою.

За словами Москаля, будуть звільнені керівники карної міліції, управління по боротьбі з організованою злочинністю і по боротьбі з наркотиками. Крім того, Москаль повідомив, що дав доручення начальникові УМВС у Львівській області Віталієві Максимову написати подання про звільнення начальника Львівського управління внутрішніх справ Михайла Курочки.

У свою чергу Максимов повідомив, що в міністерство вже подані 14 рапортів і подань про звільнення керівного складу обласного УМВС, а ще 12 будуть надіслані на наступному тижні.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування