Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шведи не купили мобільник Привату

Вівторок, 6 вересня 2005, 22:04

ЗАТ "Українські радіосистеми" спростовують повідомлення, що з'явилося в пресі, про угоду зі шведським холдингом "Tele2" щодо продажу української компанії.

"Інформація про наявність у даний час переговорів між ЗАТ "УРС" і шведським холдингом "Tele2" не відповідає дійсності", - також повідомили ЛІГАБізнесІнформ у ЗАТ "УРС".

"Раніше "Українські радіосистеми" підписали договір-опціон з ВАТ "Вимпелком" (Росія) про продаж компанії. Дотримуючись умови договору-опціону, "УРС" не проводять жодних переговорів із третіми сторонами щодо продажу компанії, хоча дійсно надходили пропозиції шведського холдингу "Tele2" і велися відповідні переговори", - говориться в повідомленні.

Однак, як заявляють у "УРС", після підписання договору-опціону з ВАТ "Вимпелком" ці переговори були зупинені і в даний час не ведуться.

ЗАТ "Українські радіосистеми" надає послуги стільникового мобільного зв'язку стандарту GSM-900 під торговельною маркою "WellCOM" з жовтня 1998 року і припейд-послугу під торговельною маркою "Мобі" із грудня 2004 року. На сьогоднішній день мережа цього оператора зв'язку охоплює 136 міст України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...