Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПОПЕРЕДИВ ТИМОШЕНКО І ПОРОШЕНКА ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ШКІДНИЦТВО

Середа, 7 вересня 2005, 18:28

Президент Віктор Ющенко заявляє, що найближчим часом ухвалить низку важливих рішень, спрямованих на поліпшення роботи своєї команди.

Про це він заявив під час наради за участю нового держсекретаря Олега Рибачука, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і секретаря РНБОУ Петра Порошенка, повідомляє прес-служба президента.

Під час наради Ющенко наголосив на необхідності злагодженої роботи команди і налагодженні взаємодії між інститутами влади.

Президент зауважив, що особистісні конфлікти деяких членів команди призвели до серйозних політичних наслідків і "завдали серйозної шкоди не лише репутації команди, а й іміджу держави". "Відповідальність за це лежить на кожному", – наголосив президент.

На його думку, питання політичної культури "на сьогодні стоїть дуже гостро".

"Досить з'ясовувати стосунки – треба працювати на країну ", – сказав Віктор Ющенко.

Глава держави підкреслив, що найближчим часом він прийме низку важливих рішень, спрямованих на покращення роботи команди. "Ці висновки прийматимуться, враховуючи результати роботи посадовців та їхнє вміння працювати в команді", – зауважив Ющенко.

За результатами наради президент доручив новопризначеному державному секретарю Олегу Рибачуку найближчим часом представити своє бачення оптимізації роботи секретаріату президента. Ющенко зауважив, що висуватиме найвищі вимоги до якості роботи кожного працівника секретаріату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...