Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко заявив, що без Тимошенко команда об'єднається

Четвер, 8 вересня 2005, 18:23

Колишній секретар РНБО Петро Порошенко вважає, що відставка прем’єра Юлії Тимошенко має об'єднати команду президента.

Про це він заявив під час прес-конференції в четвер.

"Я як член команди президента я не коментую дії президента. Я вважаю, що президент мав підстави для прийняття цього рішення. І це рішення, я певний в тому, має об'єднати команду, має стабілізувати ситуацію, має підвищити відповідальність членів команди", - зазначив він.

В той же час Порошенко заявив, що в середу і вівторок він з Тимошенко спілкувався "достатньо багато часу". Вони намагалися "вибудувати моделі, які дозволили б знайти ефективні виходи з ситуації, коли кожна сторона має різну думку, різну точку зору".

"Вчора ми були значно ближчі до випрацювання цієї моделі ніж два дні тому. Тобто я певний, що причиною, в тому числі, є і дефіцит спілкування", - зазначив він.

Порошенко також заявив, що залишається в команді президента, і знову відкинув всі звинувачення.

"Я категорично зацікавлений в тому, щоб у якомога найбільш короткий термін було доведено інформацію про те, що всі звинувачення, які останнім часом лунали в ЗМІ і на прес-конференціях, є безпідставними і абсурдними", - зазначив він.

"Я вважаю себе членом команди президента в тій іпостасі, яку визначить президент. Я впевнений, що кроки в опозицію є безвідповідальними по відношенню до Майдану", - зазначив він.

Він підкреслив, що "з тих подій, які розвивалися останнім часом, всі повинні робити висновки".

"Я впевнений, що Україна вийде з кризи швидко, швидко має бути сформований уряд. Уряд, який буде консолідувати суспільство, який дасть потужний поштовх економіці, який забезпечить впевненість людей в завтрашньому дні. Я впевнений, що цей уряд має об'єднати команду президента", - зазначив він.

Порошенко підкреслив, що "вся команда президента повинна працювати як механізм для України, а не один проти одного".

Порошенко також підкреслив, що його опонент, колишній держсекретар Олександр Зінченко, зміг оцінити, наскільки його заяви виявилися "руйнівними": "Шкода,що він не спромігся передати до суду жодного документу. Я думаю, що зараз він зможе оцінити, наскільки руйнівними можуть бути подібні безвідповідальні рішення".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування