Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко не зривав "м'якого пакету"

П'ятниця, 9 вересня 2005, 10:42

Екс-віце-прем`єр Микола Томенко називає безпідставними звинувачення керівництва уряду у зриві "м`якого пакету" домовленостей щодо виходу з кризи, оскільки урядовій команді було запропоновано "апріорі неприйнятні умови" в цьому пакеті.

Про це Томенко заявив в інтерв`ю УНІАН.

Зокрема, за його словами, "було запропоновано такі принципи формування єдиного виборчого списку на майбутніх парламентських виборах, що було зрозуміло – вони не будуть прийняті обома сторонами".

"Наполягання на цих умовах було очевидно неприйнятним, але таке наполягання мало місце, тож досягнути цих домовленостей було з самого початку нереально", - каже Томенко.

Відтак, коментуючи закиди на свою адресу в тому, що його прес-конференція, яка відбулась у четвер зранку, стала одним з чинників зриву "м`якого пакету" домовленостей щодо виходу з кризи, Томенко зауважив, що це є "дуже примітивним і неадекватним трактуванням ситуації".

М'який пакет, за словами прес-секретаря президента Ірини Геращенко, включав в себе відставку Петра Порошенка з посади секретаря РНБО та ще кількох урядовців. Проте відставка Тимошенко не передбачалася.

В четвер Томенко заявив, що подає у відставку та наполягав на серйозних звинуваченнях у корумпованості деяких наближених до Ющенка людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування