Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишній начальник митниці забрав гріхи перед відходом?

Понеділок, 3 жовтня 2005, 14:59

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє про необхідність відмови від так званої традиції збою комп'ютерної системи з базою даних при зміні керівництва міністерства або відомства.

Про це він заявив у ході представлення нового голови Держмитслужби Олександра Федорова і заступників голови - Олександра Шейка і Володимира Русскова.

Єхануров підкреслив, що в будь-якому міністерстві і відомстві є такі працівники, що не працюють, як треба.

Він відзначив, що в міністерствах і відомствах є традиції, від яких необхідно було б відмовитися.

"Але для того, щоб відмовитися, необхідно добре дати по руках. І збій комп'ютерної системи, що став традицією при зміні керівництва - це, напевно, не кращі традиції, які необхідно за собою вести і нести. Я розумію, що комусь треба почистити базу даних, комусь треба там прикластися і все таке", - сказав Єхануров.

Він підкреслив, що ця тема буде дуже серйозно розглядатися новим керівництвом Державної митної служби.

У той же час прем'єр-міністр не уточнив, чи відбувся такий збій комп'ютерної системи при відході з посади голови митної служби Володимира Скомаровського.

Однак, працівники митної служби таки підтвердили журналістам, що такий збій був як попередній раз, так і зараз, коли керівники митної служби були звільнені з посади.

Як відомо, Скомаровського називали людиною Петра Порошенка, хоча сам він це заперечував. Перед звільненням Скомаровського обвинувачували в корупції і блокуванні роботи програми "Контрабанд-стоп".

Єхануров повідомив також, що виступає за об'єднання баз даних Міністерства фінансів, Державного казначейства і Державної податкової адміністрації.

"Ми повинні усе робити для того, щоб не було таких речей, коли кожне відомство працює саме по собі, а загальнодержавна робота не проводиться", - сказав Єхануров.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування