Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма думає, що Путін не забув Тимошенко 400 мільйонів боргу

Вівторок, 4 жовтня 2005, 18:29

Екс-президент України Леонід Кучма вважає, що перед виборами почастішають поїздки українських політиків до Росії, щоб залучитися підтримкою.

"Однозначно, я переконаний, що зараз поїздки до Москви почастішають, кожен з політиків буде стверджувати, що більш за все любить Росію", - сказав він журналістам у вівторок.

"Ви помітили, як в тих, хто побував в Росії, змінилася риторика. І щодо НАТО, і щодо єдиного економічного простору. А моя позиція була, якщо ми залишимося поза системою ЄЕП, то вибачте, перспективи у нас залишаються не дуже райдужними", - сказав Кучма.

На його думку, якщо обмежитися зоною вільної торгівлі в ЄЕП, то "ніякої вільної торгівлі не буде, бо Росії це не вигідно".

Що стосується наслідків поїздки Юлії Тимошенко до Росії, то Кучма відзначив, що справу проти неї в Росії "не закрили".

"Так, вони припинили розшук. Але всі ви знаєте, це не таємниця, що борг ЄЕСУ перед російським бюджетом складає більше 400 мільйонів доларів, я розумію, що Росія багата країна, але бюджет є бюджет, за нього треба звітувати і відповідати", - сказав Кучма.

Кучма розповів, що кілька разів зустрічався з Путіним.

"Говорили і про політику, і про економіку, і про сьогодення, і про завтрашній день. Мої погляди не змінились", - зазначив екс-президент.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування