Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович любив дівчину з косою

Четвер, 6 жовтня 2005, 15:40

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє запропонувати стратегію виведення України з кризи.

Про це він заявив в Криму, відповідаючи на питання про ініціативу святкувати річницю "оранжевої революції", повідомляє прес-служба Януковича.

"Це не свято буде, а панахида за втраченими ілюзіями тих людей, які рік тому виходили на Майдан. Ми у відповідь запропонуємо стратегію виведення України з кризи, в яку завела державу нова влада", - зазначив Янукович.

Янукович також, виступаючи перед студентами й викладачами Таврійського національного університету ім. Вернадського, зазначив:

"Дивлячись у цей зал, не хочеться говорити про політику. Хочеться проспівати пісню про любов. Я торік ще не зовсім розумів, що до українського народу не треба ставитися як до дитини, яку дуже любиш, а як до дорослої самостійної людини".

"Я зрозумів, що частіше серцем голосував народ. Я вірю в те, що мене підтримали, тому що я практик. Я вірив у те, що я на правильному шляху. Я вірив, що економічний підйом буде підтриманий. Але так не сталося. І ми втратили рік... Я не таю образ, не хочу реваншу, я хочу, щоб ми зрозуміли - у нас є можливість виправити цю помилку. І ми її виправимо. У березні майбутнього року", - заявив Янукович.

Янукович також розповів студентам про своє перше кохання: "Звичайно, пам’ятаю. Була дівчина з розплетеною косою…"

Як зазначає прес-служба, "надзвичайно тепло зустріли сімферопольці Януковича. Всюди чути скандування: "Янукович! Янукович!", "Ми на Тебе надіємося", "Ми за Тебе голосували і будемо голосувати!".

"Випадкові перехожі зі сльозами на очах вручали йому квіти, вигукуючи: "Янукович – президент!" – йдеться у повідомленні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування