Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров знає, якою буде головна подія наступного тижня

Субота, 5 листопада 2005, 09:16

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров доручив Міністерству економіки вжити заходів, необхідних для надання Україні статусу країни з ринковою економікою з боку США в січні майбутнього року.

Відкриваючи засідання Кабінету міністрів у суботу в Києві, Єхануров доручив міністру економіки Арсенію Яценюку "розібрати завали, що зробили попередники, у відносинах із США", що стосуються отримання Україною статусу країни з ринковою економікою і вступу до Світової організації торгівлі.

"Нам необхідно, щоб у січні ми одержали статус країни з ринковою економікою", - підкреслив Єхануров.

Він також повідомив, що Кабмін наступного тижня підведе підсумки соціально-економічного розвитку України за 9 місяців, можливо, за участю президента.

"Головна подія наступного тижня - підсумкове засідання Кабінету міністрів по дев'яти місяцях. Я думаю, що, можливо, президент візьме участь", - сказав він.

Прем'єр відзначив, що уряд також розгляне питання про затвердження проекту державної програми соціально-економічного розвитку на майбутній рік.

За словами Єханурова, уряд запросить на це засідання керівників областей, центральних органів виконавчої влади, керівників парламентських комітетів, фракцій Верховної Ради.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування