Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На концерт до Тимошенко донецькі запросили малолітніх лесбіянок?

Вівторок, 6 грудня 2005, 11:45

Керівник виборчого штабу блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє про причетність "Нашої України" та Партії регіонів до провокацій проти лідера блоку.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції.

"Наприклад в Яготині ми затримали тих, хто розповсюджував запрошення в Макдональдс. Ними виявились прихильники або активісти організації КУН (Конгрес українських націоналістів), яка входить в "Нашу Україну", - заявив він.

"А самі листівки виявили на складі горілки "Олімп", власник якої, наскільки мені відомо, входить до списку Віктора Януковича. Тобто бачите, тут іде якесь єднання, напередодні парламентських виборів", - додав він.

"Але я не хочу зараз робити висновки і чітко говорити, хто є організатором та виконавцем цих провокацій. Ми проводили розслідування. Звертаємось до силових структур і сподіваємось, що президент України є гарантом права на чесні вибори для всіх громадян, а не тільки для НСНУ", - підкреслив він.

У той же час Турчинов розповів про продовження таких провокацій. За його словами, у поштові скриньки мешканців Києва були розкидані запрошення на міжпартійний з'їзд БЮТ, який має відбутися в середу.

За словами Турчинова, такі запрошення отримали також мешканці Житомирської, Чернігівської та інших областей. В них на міжпартійний з'їзд запрошуються дві особи. При цьому відвідувачам запропоновано безкоштовне пиво після концерту.

Також він продемонстрував журналістам плакати, що рекламують цей з'їзд. На них зображено портрет Тимошенко з написом "З'їзд в колі друзів". Судячи з написів на плакаті, у святковому концерті з нагоди з'їзду БЮТ візьмуть участь "Тату", Микола Басков, Таїсія Повалій, Ані Лорак, Деміс Руссос, Анастасія Стоцька, Алсу, Валерія, Жасмін, Глюкоза.

За словами Турчинова, мета цієї провокації – зірвати з'їзд БЮТ. "Безумовно, це викличе роздратування людей, які за цими запрошеннями з'їзд відвідають", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування