Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У П'ЯТІРКУ ТИМОШЕНКО ПОТРАПИВ АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО і ГЕНЕРАЛ, ЩО ЗУПИНИВ КРОВ

Середа, 7 грудня 2005, 15:53

Блок Юлії Тимошенко на першому етапі з'їзду, який відбувся у середу зранку, затвердив першу десятку свого списку.

Блок на виборах очолила Юлія Тимошенко, за нею йдуть Олександр Турчинов, Микола Томенко, Василь Онопенко та журналіст Андрій Шевченко.

До другої п'ятірки увійшли Левко Лук’яненко, Григорій Омельченко, ректор Луганського національного педагогічного університету Віталій Куріло, командуючий сухопутними військами Микола Петрук та мер міста Сквира Євген Суслов.

Шевченко пояснив, що іде в БЮТ з метою розбудови в Україні суспільного мовлення.

"Я отримав чітку пропозицію від Тимошенко, яка сказала, що вона та її політична сила готова стояти за суспільне мовлення і відповідним чином діяти в парламенті", - сказав Шевченко Українській правді.

Під час виступу на з'їзді Тимошенко назвала Шевченка "демократичною істотою, яка може існувати тільки в демократичному товаристві".

"Це барометр, який буде нам давати знання про стан справ у нашій команді", - сказала Тимошенко.

Представляючи Петрука, Тимошенко сказала, що під час помаранчевої революції він запобіг кровопролиттю.

"Коли Кучма і його оточення віддали команду роздати зброю внутрішнім військам МВС і рухатись на Київ, я сказала на Майдані, щоб жінки та діти пішли, а залишилися тільки чоловіки. Після цього я поїхала для тих генералів, які були готові стати на захист народу України зі зброєю", - сказала Тимошенко.

"І ця людина (Тимошенко вказала на Петрука) підняла трубку і зателефонувала до одного з керівників МВС. Він сказав, що якщо внутрішні війська хоч на один кілометр просунуться до Майдану, 62% армії по всій території України піднімуться на захист народу", - розповіла вона.

В свою чергу Петрук сказав зі сцени міжпартійного з’їзду, що "послухав програмні вимоги БЮТ і готовий до їх виконання".

Говорячи про 10 номер у списку Євгена Суслова, Тимошенко сказала, що це наймолодший мер Європи. "Місто Сквира Київської області він очолив у 2002 році у 20 років", - сказала вона.

Вона також повідомила, що батьки Євгена Суслова усиновили 21 дитину.

Виборчий список БЮТ остаточно буде затверджено у ході другого етапу 7-го міжпартійного з'їзду 17 грудня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування